BIRYANI VILAS

Recentebeoordeling


5 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Biryani Vilas. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 21:34 Super lekker gegeten!
3 mrt 2024 om 9:52 Veel eten en super lekker maar de bezorging kwam laat en de tracker werkte niet
2 mrt 2024 om 18:54 Het eten was ruim voldoende en kwam netjes op tijd. Ook smaakt het goed, ik had de biryani kip met een roti rol, beide een aanrader
2 mrt 2024 om 10:47 Weer superlekker: TOP!
24 feb 2024 om 20:16 Vandaag voor het eerst bij Biryani Vilas besteld. Vriendelijke personeel bij het afhalen. Heerlijk Biryani! Je proeft echt dat het verse bereid is en net als in India. Echt een aanrader!
23 feb 2024 om 21:59 Biryani was lekker maar is redelijk saai op zichzelf, te duur voor wat het is. Twee hardgekookte eieren, huisgemaakte chilivlokken, kleine portie veel te natte "salade" en een minuscuul stukje pudding maken met niet veel beter.
22 feb 2024 om 19:15 Heerlijk eten en goed gekruid
19 feb 2024 om 21:48 Het eten was weer heel erg lekker. Het eten was heel goed warm en netjes/snel bezorgd!
17 feb 2024 om 9:21 Weer overheerlijk gegeten. Op Biryani Vilas Vrijdag!
16 feb 2024 om 7:53 Lekkere roti, kwam op afgesproken tijd en leuke bezorger
15 feb 2024 om 21:22 Heerlijke Roti, prima grootte van de portie. Bezorging keurig op de verzochte tijd door een vriendelijke bezorger. Echt een aanrader!
15 feb 2024 om 19:13 Wat hebben wij heerlijk gegeten. Ik had al een hele tijd trek in Roti zonder het zelf te maken. En dit was precies waar ik trek in had. Het eten was warm genoeg, porties ook prima. Snel bezorgd en vriendelijke bezorger. Aanrader.